Didim Çiçek Bahçesinin Çiçeklerinden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Didim Çiçek Bahçesinin Çiçeklerinden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Didim Çiçek Bahçesinin Çiçeklerinden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Didim Çiçek Bahçesi Kreş ve Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

13.06.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Çiçek Bahçesi Kreş ve Anaokulu'nun yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin yıl boyunca çalıştıkları dans gösterileri büyük beğeni toplarken, yıl sonu gösterisinde Babalar Günü de unutulmadı.

Didim Ticaret Odası Kültür Merkezindeki etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Seda Sarıbaş, Didim Belediye Meclis Üyesi Sinan Ceyhan, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ile çok sayıda veli katıldı.

"BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ..

Etkinlik öncesinde Babalar Günü dolayısıyla minik öğrenciler Babalarına hazırladıkları sürpriz hediyeleri verip, Babalar Gününü kutladı. Didim Çiçek Bahçesi Müdürlüğü ise tüm Babalara Yılın babası yazılı madalyalar verdi.

Yıl sonu gösterisi Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından açılışı konuşmasını yapan Okul Müdürü Gül Yapıcı Börekçi Kreş ve Anaokulu olarak 5 yıldır Didim'de faaliyette olduklarını belirterek bu süre içerisinde Veli, Öğrenci ve Okul üçgeninde bir aile gibi olduklarını ifade etti. Börekçi yıl sonu gösterilerinde öğrencilerin yıl boyunca öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları etkinlikleri sergileneceğini belirterek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Ardından Okul Korosu hazırlamış oldukları parçalar seslendirdi ve Okul Marşını okudular. Ardından öğrenciler hazırlamış oldukları müzikalleri sahnelediler. Yıl sonu gösterisinde Babalar da unutulmazken, Babalar günü dolayısıyla hazırlanan slayt gösterisi izlettirildi. Etkinlikte özellikle 6 yaş grubunun dans gösterileri büyük beğeni topladı.

"BAŞKAN ATABAY'A YILIN BABASI HEDİYESİ""

Yıl sonu gösterisinde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a yılın babası madalyası bir öğrenci tarafından verilirken Başkan Atabay'da geleceğin teminatı olan çocukların bu tür bi etkinliğinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıl sonu gösterisinde Kreş öğretmenleri ve çalışanları, Okul Müdürü Gül Börekçi'ye sürpriz yaparken Kreşin kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Etkinlikte Dans gösterilerinin ardından çalınan 10. Yıl Marşı ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Çiçek Bahçesinin Çiçeklerinden Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement