Didim'de Cephanelik Eve Baskın - Son Dakika
Güncel

Didim'de Cephanelik Eve Baskın

Didim\'de Cephanelik Eve Baskın

Didim'de cephanelik eve baskın Aydın'ın Didim İlçesi'nde, polisin bir eve yaptığı baskında, bir adet hayalet silah olarak tabir edilen Glock marka tabanca ile iki adet 'Uzi' marka tam otomatik suikast silahı ele geçirildi.

06.01.2016 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de cephanelik eve baskın

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, polisin bir eve yaptığı baskında, bir adet hayalet silah olarak tabir edilen Glock marka tabanca ile iki adet 'Uzi' marka tam otomatik suikast silahı ele geçirildi.

İhbar üzerine harekete geçen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Taşburun mevkiindeki bir eve jandarmayla birlikte operasyon düzenledi. Polisin evde yaptığı aramada, 2 adet 'Uzi' marka tam otomatik suikast silahı ve bu silaha ait 2 adet susturucu ile 5 adet şarjör, 1 adet hayalet silah olarak tabir edilen Glock marka ruhsatsız tabanca, 47 adet 7.65 çapında tabanca fişeği, 76 adet 9 mm tabanca mermisi, 1 adet drone tabir edilen insansız hava aracı ve bu droneye ait ipad ile kumanda, 4 adet dürbün ve 8 adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyonda, evde bulunan Ş.Z.A. (53), Ş.Ç.(36), E.Y.(30) ve S.G. (30) yakalanarak gözaltına alındı. Ele geçirilen malzemelerin evin içerisindeki soba kovalarının içine konulup, üzerine kömür ve odun doldurulmuş vaziyette saklandıkları tespit edildi.

Gözaltına alınarak Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden Ş.Z.A.'nın İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nce uyuşturucu madde imal etmek ve İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nce ise iki ayrı suçtan aranmasının olduğu, şüphelilerden Ş.Ç.'nin İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'nce uyuşturucu madde satmak suçundan aranmasının olduğu, E.Y.'nin yaralama suçundan sabıkalı olduğu ve S.G.'nin 2 ayrı suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi. Ş.Z.A., Ş.Ç., E.Y. ve S.G.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Cephanelik Eve Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement