Didim'de CHP'li Bayanlar Özgecan Aslan İçin Siyah Kurdela Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Didim'de CHP'li Bayanlar Özgecan Aslan İçin Siyah Kurdela Dağıttı

Didim\'de CHP\'li Bayanlar Özgecan Aslan İçin Siyah Kurdela Dağıttı

Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için siyah giyinen CHP Didim İlçe Kadın Kolları üyeleri, olayı protesto amaçlı sokakta vatandaşlara siyah kurdela taktı.

17.02.2015 15:03

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için siyah giyinen CHP Didim İlçe Kadın Kolları üyeleri, olayı protesto amaçlı sokakta vatandaşlara siyah kurdela taktı.

Mersin'de katledilerek öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için tepkiler devam ediyor. CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Safinaz Canpolat ile CHP Didim İlçe kadın Kolları üyeleri ile İlçe yöneticileri İş Bankası önünde Didimlilere siyah kurdela taktı.

Özgecan Aslan katledilerek öldürülmesi tepki amaçlı siyah kıyafetler giyen CHP'li bayanlar İş Bankası önünden kadını-erkeği genci yaşlı tüm Didim halkına olayı protesto amaçlı siyah kurdela takarken, erkeklerde yakalarına siyah kurdela takarak protesto etkinliğine destek verdi.

CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Safinaz Canpolat yaşanan olayın tüm Ülkeyi üzüntüye uğrattığını belirterek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması ve toplumsal duyarlılığı ön plana çıkması amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de CHP'li Bayanlar Özgecan Aslan İçin Siyah Kurdela Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement