Didim'de Sahipsiz ve İsimsiz Tekneler Toplandı - Son Dakika
Güncel

Didim'de Sahipsiz ve İsimsiz Tekneler Toplandı

Didim\'de Sahipsiz ve İsimsiz Tekneler Toplandı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde göçmen kaçakçılığı olaylarının artması üzerine, kıyı ve limanlarda bulunan sahipsiz ve isimsiz toplam 8 tekne vinç yardımıyla kaldırılarak, yediemin deposuna çekildi.

23.02.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde göçmen kaçakçılığı olaylarının artması üzerine, kıyı ve limanlarda bulunan sahipsiz ve isimsiz toplam 8 tekne vinç yardımıyla kaldırılarak, yediemin deposuna çekildi.

Didim'de göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında önlemler attırıldı. Didim Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışma kapsamında Didim Sahil Güvenlik Komutanlığı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, Didim Belediyesi, Didim Mal Müdürlüğü ve Güllük Liman Başkanlığı ekiplerince Didim'in kıyı ve limanlarında bulunan sahipsiz ve isimsiz tekneler toplanmaya başlandı. Kıyı ve limanlardaki sahipsiz ve isimsiz tekneler, ekipler tarafından vinç yardımıyla kaldırılarak ilçedeki yediemin deposuna çekiliyor. Bugün saat 14.30'a kadar 4'ü Fener Koyu'nda, 4'ü de Taşburun Balıkçı Limanı'ndan olmak üzere toplam 8 teknenin vinç yardımıyla denizden kaldırarak, yediemin deposuna çekildiği bildirildi.

'ÖNLEMLER ARTTIRILACAK'

Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim'deki en önemli  sorunlardan birisinin göçmen kaçakçılığı olduğunu belirterek şunları söyledi:

" Suriye, Afganistan ve diğer çeşitli ülkelerden ilçemize gelen insanlar var. Bu konuyla ilgili bakanlık tarafından çeşitli kararlar alındı. Bizler de geçen haftalarda ilçemizde botlar ve can yelekleriyle ilgili çalışma yapmıştık ve sonuç alındı. Şimdi de Didim kıyılarında bulunan sahipsiz tekneleri emniyet, jandarma, sahil güvenlik, belediye, mal müdürlüğü ve liman başkanlığı ekiplerinin birlikte çalışmasıyla yediemin parkına almaya başladık. Bundan sonra biraz daha etkin önlemler olacak ve yol kontrolleri de arttırılacak." - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Sahipsiz ve İsimsiz Tekneler Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement