Didim'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

Didim'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı

Didim\'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı

İstanbul'daki terör saldırısının ardından Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan eğlence mekanları, bir gün boyunca kapalı kaldı. İşletme sahipleri bu şekilde teröre tepki gösterdi.

30.06.2016 10:14  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısının ardından Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan eğlence mekanları, bir gün boyunca programlarını iptal etti. Eğlence mekanlarının dış cephesine Türk bayraklarının yanı sıra terörü lanetleyen pankartlar asıldı.

PROGRAMLAR İPTAL EDİLDİ

Eğlence dünyası, yürekleri yakan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara saygı için yas ilan etti. Ege'nin önemli turizm merkezlerinden Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan eğlence mekanları, Türkiye'yi yasa boğan Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki terör saldırısı nedeniyle bir gün boyunca programlarını iptal etti.

Didim'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı

"TÜRK MİLLETİ'NİN BAŞI SAĞOLSUN"

İşletmelerine Türk bayrakları asan mekan sahipleri, terörü lanetledi. İşletme sahipleri, 1 gün boyunca bütün eğlenceleri iptal ettiklerini ve kapılarını kapattıklarını duyurdu. Didim'in en büyük açık hava diskosu Club Medusa da şehitlere saygı için kapılarını kapatıp, 'Türk milletinin başı sağ olsun' yazılı pankart astı.

Didim'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı

MÜZİK YAYINLARINA ARA VERİLDİ

Altınkum Yalı Caddesi esnafı da işletmelerindeki müzik yayınlarına ara verdi. Didim'in yaz-kış faaliyet gösteren eğlence mekanlarından Chico's Ali Rock Bar, REHABilitasyon Bar, Temmuz Bar ve Eflatun Bar, ortak bildiri yayınlayarak, "Menfur saldırı sonucu hayatını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadesini kullandı. Kapılarını açık tutan barlar, bir günlük milli yastan dolayı canlı müzik programlarını iptal etti. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dileyen işletmeciler, tüm Türkiye'de eğlencelerin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Teröre Tepki İçin Eğlence Mekanları Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet: Sizi kutluyorum. Teröre karşı tek yürek olmak lazım 8 1 Yanıtla

Advertisement