Kula'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kula'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Çıktı

Kula\'daki Kazada Ölü Sayısı 4\'e Çıktı

Manisa'nın Kula ilçesinde önündeki kamyona çarparak hurdaya dönen otomobilde yaralanan 4 kişiden, Neşe Çiçek de kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

17.06.2015 14:17  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula İlçesi'nde önündeki kamyona çarparak hurda dönen otomobilde yaralanan 4 kişiden, 30 yaşındaki Neşe Çiçek de kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. İki ablası ve 8 aylık yeğenin ardından Neşe Çiçek'in de yaşamını yitirmesi, acıların katlanmasına neden oldu.

Ankara'daki bir yakının düğününden dönen Nuri Atsak (35) yönetimindeki 42 AVC 37 plakalı otomobil, dün (salı) saat 03.45 sıralarında Ankara- İzmir karayolunun Manisa'nın Kula İlçesi Gökçeören Mahallesi Kovukdere rampalarında, önünde giden Abdurrahim Yılmaz'ın (34) kullandığı 21 AV 544 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada otomobil hurdaya dönerken, Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki bir fast-food zincirinde müdür olarak çalışan sürücü Nuri Atsak ağır yaralandı, aracın ön koltuğunda oturan eşi Dilek Atsak (33) ve kucağında olan 8 aylık kızı Elif Atsak sıkışarak can verdi. Arka koltukta bulunan baldızı sınıfı öğretmeni Duygu Türe (35) de hayatını kaybederken, kızı Azra Atsak (6), bekar olan diğer baldızı Neşe Çiçek (30) ve büyük baldızının kızı Fadime İremnur Türe (8) ağır yaralandı.

Haber verilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve Manisa Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ekipleri, yaralıları araçtan çıkartıp, ilk müdahale sonrası Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 3 kişinin araçta sıkışan cesetleri ise olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından çıkartıldı.

ÜÇÜNCÜ KARDEŞ DE ÖLDÜ

Kazadan bir acı haber de bugün saat 01.30 sıralarında geldi. Yaralılar arasındaki, Aydın'ın Didim İlçesi'nde, beden eğitim öğretmenliği yapan Neşe Çiçek de tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Çiçek'in, bugün ikindide ablası Dilek Atsak ve yeğeni Elif Atsak ile birlikte Nazilli Zafer Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçedeki Evranlı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Aynı kazada yaşamını yitiren diğer kardeş Duygu Türe ise bugün sabah saatlerinde Manisa kent merkezindeki İstasyon Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Üç çocuklu Kadir Çiçek ve Habibe Çiçek çifti, üç kızlarını ve bir torunlarını aynı kazada kaybetmenin acısını yaşadı.

Öte yandan kamyon şoförü Abdurrahim Yılmaz'ı ise sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kula'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement