Dijital Dünyanın En İyileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Buluştu! - Son Dakika
Güncel

Dijital Dünyanın En İyileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Buluştu!

Dijital Dünyanın En İyileri Yıldız Teknik Üniversitesi\'nde Buluştu!

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün bu yıl 5'incsini gerçekleştirdiği WWW Zirvesi, iki gün boyunca dijital dünyanın devlerini öğrencilerle buluşturdu.

12.12.2014 16:07

İki gün, dört oturum olarak gerçekleşen etkinlikte Hepsiburada.com, Biletix, Spotify, Listelist, Zaytung, Bitaksi, Change.org, Foursquare ve Batesmotelpro gibi dijital dünyanın öncü isimleri ağırlandı.

Dijital dünyanın bilinmeyen yüzlerinin, merak edilen yönlerinin ve daha doğru nasıl kullanılabileceğinin tartışıldığı etkinlikte, girişimcilikten e-ticarete, mobil uygulamalardan hayatın bir parçası olan sosyal medyaya kadar internet dünyasını dinamik kılan konular konuşuldu. Sertifikalı olarak gerçekleşen etkinlikte konuşmacılara fidan bağış belgeleri takdim edildi.

Sektörün öncülerinden internet dünyasına dair ipuçları

Etkinlikte Hepsiburada.com'dan İş Geliştirme Grup Başkanı Emre Ekmekçi 'e-ticaretin Geleceği', Zaytung Kurucusu Onur Bilgin ve Listelist Kurucusu Ahmet Kırtok 'Yeni Nesil Medya Yaratmak', Biletix Genel Müdür Yardımcısı Karaoğlan Taşçı 'Türkiye'nin Eğlenceye Giriş Bileti', Spotify Türkiye Direktörü Ergül Çivi 'Spotify & Dijital Müzik', Change.org Doğu Avrupa ve Batı Asya Direktörü Dr. Uygar Özesmi 'İnternet Çağında Doğrudan Demokrasi Talebi', BiTaksi Kurucusu Nazım Salur 'Start-up'da Başarıya Gidiş', Fourspuare Türkiye Kurucusu Hakan Tozcan ve Türkiye Kurucu Üyesi Ata İsmet Özçelik 'Gönüllü Topluluk Projesi; Foursquare Türkiye' ve Batesmotelpro ekibi 'Sütü Seven Kamyoncular' başlıklı oturumlarıyla Yıldızlı öğrencilerle buluştular.

Emre Ekmekçi'nin "Her sene devler ölüyor, sektör sürekli gelişim ve yenilenme halinde. Dünya çok hızlı değişiyor.'', Nazım Salur'un "Doğru ortam sağlandığında Türk insanının çok iyi işler yapabileceğine inanan bir insanım." ve Onur Bilgin'in "Doğru yerden doğru şeyleri aydın bakış açısıyla yazmaya çalışıyoruz.'' sözleri, zirveye damgasını vuran sözler oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dijital Dünyanın En İyileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Buluştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement