Dikili'de 'Temizlik' Damgası - Son Dakika
Güncel

Dikili'de 'Temizlik' Damgası

Dikili\'de \'Temizlik\' Damgası

Dikili Belediyesi birimler arası futbol turnuvası centilmence geçen maçlarla tamamlandı. Finalde Dikili Jeotermal A.Ş. takımını 6-3 yenen Temizlik İşleri Müdürlüğü takımı şampiyonluğu kazandı.

18.05.2015 10:20  Güncelleme: 10:21

Temizlikçiler Rakiplerine Şans Vermedi

Dikili Belediyesi'nin çalışanlarının kurum içi iletişim ile dostluk bağlarını güçlendirmek ve personeli spor yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlediği birimler arasında futbol turnuvasında şampiyonluğu rakiplerine karşı büyük üstünlük kuran Temizlik İşleri Müdürlüğü takımı elde etti.

Kupayı Başkan Tosun'un Elinden Aldılar

Dikili Belediyesi birimlerinden 6 takımın katıldığı ve Efeoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen dayanışma turnuva renkli görüntülerle tamamlandı. Centilmence ve dişe diş mücadeleyle geçen karşılaşmalar sonrasında finalde üstün bir oyunla Dikili Jeotermal A.Ş. takımını 6-3 yenen Temizlik İşleri Müdürlüğü takımı şampiyon oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü takımının şampiyon olduğu turnuvada en centilmen takım Destek Hizmetleri Müdürlüğü Takımı olurken, Mehmet Topçu gol krallığına, Çağlar Durmaz da en yetenekli sporcu ödülüne layık görüldü. Şampiyon olan Temizlik İşleri Müdürlüğü takımına kupa ve madalyalarını veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, başarılarından dolayı tüm sporcuları tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'de 'Temizlik' Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement