Dilovası Belediyesi'nden Suriyeli Ailelere Destek - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediyesi'nden Suriyeli Ailelere Destek

Dilovası Belediyesi\'nden Suriyeli Ailelere Destek

Dilovası Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardım ekipleri, ilçede ikamet eden Suriyeli ailelere gıda ve ev eşyası yardım yaparak onlara destek oluyor.

27.08.2015 09:48

Dilovası Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardım ekipleri, ilçede ikamet eden Suriyeli ailelere gıda ve ev eşyası yardım yaparak onlara destek oluyor.

Suriye'deki savaştan kaçarak Dilovası'na gelen ihtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımına devam eden Dilovası Belediyesi, ilçede yaşayan 110 Suriyeli aileye ev eşyası yardımında bulundu. Ev eşyasının yanı sıra ailelere sürekli gıda ve günlük ekmekleri de karşılanıyor. Yardımlar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Suriye'den Türkiye'ye gelmek zorunda kalarak ilçeye sığınan ailelerin ihtiyaçları imkanlarımız doğrultusunda giderilmektedir. Dilovası Belediyesi olarak duyarlılığımızı ortaya koymaktayız. Bu yardım faaliyetleri tamamen kendi imkanlarımızla oluşturulmakta Suriyeli Muhacir kardeşlerimize verilmektedir. Dilovası Belediyesi olarak bu tarihi süreç içerisinde sorumluluklarımızı yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan yardımlardan oldukça memnun olduklarını ifade eden Cuma Ali Hammud adlı Suriyeli, "Bize destek olan herkese teşekkür ederim. Dilovası'na geldiğimiz ilk günden bu güne Dilovası Belediye Başkanı da bizlerden yardımını eksik etmedi. Bize ve çocuklarımıza gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediyesi'nden Suriyeli Ailelere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement