Dilovası'nda Dev İftar Organizasyonu - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Dev İftar Organizasyonu

Dilovası\'nda Dev İftar Organizasyonu

Dilovası Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği organizasyonu, Tavşancıl sahilinde binlerce ilçe halkının katılımıyla yapıldı.

11.07.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği organizasyonu, Tavşancıl sahilinde binlerce ilçe halkının katılımıyla yapıldı.

Dilovası Belediyesinin düzenlediği ve yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ilçede bulunan STK, dernek başkan ve yöneticileri katıldı. İftar öncesinde programda ilahiler, ezgiler ve Kuran-ı Kerim okundu. Semazenlerle sema gösterileri de yaptığı program, vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar iftar yemeği öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbetler etti. Başkanlar, vatandaşlara çeşitli konularda görüşlerini açıklayarak sorunları hakkında da bilgiler verdi. Belediye Başkanı Ali Toltar vatandaşların dileklerinin sorunlarının çözümü için notlar aldı. Kocaeli Büyükşehir Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar, iftar proğramı sonrası Tavşancıl mahallesine geçerek vatandaşların evlerine konuk olarak hasta ziyaretleri yaptı, teravih namazını birlikte kıldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Dev İftar Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement