Dilovası'nda Teravih Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Teravih Buluşmaları Devam Ediyor

Dilovası\'nda Teravih Buluşmaları Devam Ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, tarafından her yıl Ramazan ayında gelenek haline getirdiği “Teravih Buluşmaları” bu yılda devam ediyor.

08.06.2016 10:42

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, tarafından her yıl Ramazan ayında gelenek haline getirdiği "Teravih Buluşmaları" bu yılda devam ediyor.

Mimarsinan mahallesi Hicret Cami cemaatiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Toltar, ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde namaz sonrası vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayında bu geleneğini sürdürüyor. Mimarsinan mahallesi Hicret Camiinde teravih Namaz sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Toltar, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Toltar, "İlçe Başkanımız Osman Akbulut, meclis üyelerimiz ve yöneticilerimizle birlikte teravih namazı sonrası Hicret Camii cemaatiyle bir araya geldik, Ramazanın vermiş olduğu huzurla ve çaylarımızı yudumladık, sohbet ettik. Rabbim ibadetlerimizi makbul, dualarımızı kabul etsin. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ramazan ayının güzelliklerini ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızla yaşamak istiyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Teravih Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement