Dinar Belediye Başkanı Acar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dinar Belediye Başkanı Acar Açıklaması

Dinar İlçe Belediye Başkanı Saffet Acar, bir medeniyetin ilerlediğini gösteren etkenlerin başında yolun geldiğini belirtti.

15.08.2015 12:51

Dinar İlçe Belediye Başkanı Saffet Acar, bir medeniyetin ilerlediğini gösteren etkenlerin başında yolun geldiğini belirtti.

Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl yol yapım sezonu içinde yapılması gereken yolun 50 bin metrekare olduğunu belirterek, belediyenin başarılı çalışmaları sayesinde 77 bin metrekare yol yaptıklarını kaydetti.

Acar, şunları söyledi:

"Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2014 yılı için belirlemiş olduğu yol yapım miktarının üzerine çıkarak yol yapımında yine rekor kırmıştık.  2015 sezonunda ise 25 bin metrekare kilitli taş, 75 bin metrekare ise sıcak asfaltın serilecek. Sıcak asfalt döşeme işlemlerimiz havaların sıcak gitmesi halinde devam edecektir. Yol çalışmalarımızın yanında kilitli parke taşı döşeme işlemleri, çocuk oyun parkları ve kaldırım yapma çalışmaları gibi icraatlarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Bir medeniyetin ilerlediğini gösteren etkenlerin başında yol gelmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar Belediye Başkanı Acar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement