Dinar'da "Sincap Çocuk" Tiyatrosu Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Dinar'da "Sincap Çocuk" Tiyatrosu Sahnelendi

Dinar'da "Orman Haftası" nedeniyle "Orman İşletme Müdürlüğü" tarafından hazırlatılan "Sincap Çocuk" tiyatrosu Dinar Cengiz Topel İlkokulunda sahnelendi.

16.03.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar'da "Orman Haftası" nedeniyle "Orman İşletme Müdürlüğü" tarafından hazırlatılan "Sincap Çocuk" tiyatrosu Dinar Cengiz Topel İlkokulunda sahnelendi.

Orman Haftası nedeniyle Dinar Cengiz Topel İlkokulunda sergilenen "Sincap Çocuk" tiyatrosu daha sonra Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerine bağlı köy okullarında da 6 tiyatro oyunu sergiledi.

Orman ve ağaç sevgisini genç yaşta çocuklara kazandırmak ve çocukların doğaya sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla tiyatro gösterilerinin hazırlandığını ifade eden Dinar Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın, yaptığı açıklamada, "Öncelikli hedef kitlemizi oluşturan çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi ve bilinçlendirilmesi maksadıyla Sincap Çocuk tiyatrosu etkinlikleri yürütülmektedir" dedi.

Bu kapsamda Dinar Orman İşletme Müdürlüğü olarak Dinar, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerine bağlı köy okullarında toplamda altı adet tiyatro gösterimi yapıldığını kaydeden Yalçın, "Sincap Çocuk Tiyatrosu etkinlikleri imkanlarımız dahilinde, öncelikli olarak tiyatro gösterisi izlememiş öğrencililere yönelik düzenleme yapılmıştır. Yapılan gösterilerde öğrencilerimizin dikkati, heyecanı ve ilgisi beklentimiz üzerinde gerçekleşmiş olup bizleri çok mutlu etmiştir. İleriki yıllarda imkanlar dahilinde etkinliklerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da 'Sincap Çocuk' Tiyatrosu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement