Dinar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar ilçesine yeni atanan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleriyle, "Uyum Eğitimi" kapsamında okulları ziyaret etti.

24.10.2014 16:42

Dinar ilçesine yeni atanan öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Memiş Palazekin ve Mehmet Ceylan ile, "Uyum Eğitimi" kapsamında okulları ziyaret etti.

İmam Hatip Lisesi ziyaretinde Okul Müdürü Murat Ceylan, yeni atanan öğretmenlere çiçek vererek, "Eğitim ordusuna yeni katılarak ilçeye atanan öğretmen arkadaşlara 'hayırlı olsun' diyoruz. Dinarlı olarak ev sahibi olduğumuz için onların her türlü sorunlarında yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

-"Sınıfı Yönetebilmek" semineri

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Uzman Psikolog Eğitim Uzmanı Özkan Şenol tarafından "Sınıfı Yönetebilmek" semineri düzenlendi.

Park Ala Salonu'ndaki seminere, müdürlüğe bağlı 62 okulunda görevli yaklaşık 600 idareci ve öğretmen katıldı.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Şenol'a çok verimli bir program olduğunu belirterek, katkı ve emeklerinden dolayı kendisine ve diğer seminerin düzenlenmesinde katkısı bulunanlara teşekkür etti. - Afyon

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement