Dinar Tso Yönetim Kurulu Başkanı Uyan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Dinar Tso Yönetim Kurulu Başkanı Uyan Açıklaması

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Dinar'da girişimci gençlerin önünü açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

10.03.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Dinar'da girişimci gençlerin önünü açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan, odada yaptığı açıklamada, yakın bir zamanda girişimcilik kursunun yeniden açılacağını kaydetti.

Gençlerin alacakları girişimcilik sertifikaları ile isterlerse hibe kredilerle işlerini kurabileceklerini de dile getiren Uya, şöyle konuştu:

"Dinar'da girişimci gençlerin önünü açmak ve onları ticarete kazandırmak adına çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Dinar ziyaretinde önemle genç girişimciliğin üzerinde duruldu. Dinar ve çevresinde çok büyük bir ticari potansiyel var. Dinar olmak üzere Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerimize de Dinar Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet veriyoruz. Odamıza kayıtlı olan üyelerimize yönelikte çalışmalarımız devam ediyor. Ancak öncelikli olarak Dinar ve bölgesinde gençlerimizin ticari olarak önlerinin açılmasını istiyoruz. Bu bölgede yetişen bir gencimizin, kendi işini kurarak kendi ayakları üzerinde durmasını istiyoruz. Bu nedenle yeniden girişimcilik kursunu açarak sertifikalarını almalarını sağlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar Tso Yönetim Kurulu Başkanı Uyan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement