Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru II. Uluslararası Hukuk Eğitim Programı'nın Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru II. Uluslararası Hukuk Eğitim Programı'nın Açılışına Katıldı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru II. Uluslararası Hukuk Eğitim Programı\'nın Açılışına Katıldı

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sayın Naci Koru, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından ikincisi düzenlenen II. Uluslararası Hukuk Eğitim Programı'nın açılışına katıldı.

31.08.2013 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Sayın Kemal Yurtnaç da iştirak ettikleri açılış oturumunda, "Yurtdışında Yaşayan Vatandaşlarımıza Yönelik Hukuki Çalışmalara İlişkin İşbirliği Protokolü" Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Adalet Bakanı Ergin, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru tarafından imzalandı.

Açılışta yaptığı konuşmada yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına değinen Bakan Yardımcısı Koru, yabancı düşmanlığının bazı Avrupa ülkelerinde hala önemli bir sorun olduğunu ifadeyle yabancı düşmanlığıyla mücadelede hukuk danışmanlığı altyapısının güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Bu çerçevede, imzalanan İşbirliği Protokolü'nün önemine işaret etti. Anadil eğitiminin öncelikle ele alınması gereken bir diğer konu olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Koru ayrıca, yurtdışına yaşayan vatandaşlarımıza yönelik olarak Bakanlığımız tarafından yürütülen projeler hakkında da bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakan Yardımcısı Koru II. Uluslararası Hukuk Eğitim Programı'nın Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement