Diyanet Sen, Vefat Eden Üyesinin Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Diyanet Sen, Vefat Eden Üyesinin Ailesini Yalnız Bırakmadı

Diyanet Sen, Vefat Eden Üyesinin Ailesini Yalnız Bırakmadı

Diyanet Sen Kula Şubesi, Manisa’nın Salihli ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden sendika üyesi imam Kemal Orak’ın ailesini yalnız bırakmadı.

17.11.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet Sen Kula Şubesi, Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden sendika üyesi imam Kemal Orak'ın ailesini yalnız bırakmadı. Kemal Orak'ın ailesine Diyanet Sen yetkilileri tarafından 15 bin TL Ferdi Kaza Sigortası Çeki takdim edildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği elim trafik kazası sonucu vefat eden Kula ilçesi Babuçlu Mahallesi Pınartepe Camii İmam Hatibi ve aynı zamanda Diyanet Sen üyesi olan Kemal Orak'ın ailesine Diyanet-Sen tarafından 15 bin TL'lik ferdi kaza sigortası çeki verildi. Diyanet Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir, Kula Diyanet Sen İlçe temsilcisi Ali Osman Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri Orak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Diyanet Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir yaptığı konuşmada, "Merhum hocamızın ailesine taziye dileğinde bulunarak sendika olarak bugün burada size takdim ettiğimiz bu meblağ hocamızı geri getirmeyecektir. Bunu da biliyoruz. Ailesinin bir nebze de olsa sıkıntılarını gidermesini temenni ediyoruz." dedi.

Kula Diyanet Sen Temsilcisi Ali Osman Sönmez ise, "Diyanet-Sen şubesi olarak merhum hocamızın ailesinin her zaman yanında olmaya çalışacağız." derken, merhum Kemal Orak'ın oğlu Hüseyin Orak da, "Sendikamıza bu acılı günümüzde yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyanet Sen, Vefat Eden Üyesinin Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement