Diyarbakır'da 11 Bin 880 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 11 Bin 880 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada, çeşitli malzemelerin içine zulalanmış 11 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi.

07.08.2015 11:45

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada, çeşitli malzemelerin içine zulalanmış 11 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yapılan kaçak sigara operasyonuna ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı'nca, yol kontrol ve arama faaliyeti yapıldığı belirtildi. Çalışmada, özel bir kargo firmasına ait araçta yapılan kontrol neticesinde aracın kargo bölümünde bulunan trafo panosu, çay kartonu ile malzemeler içerisine zulalanmış piyasa değeri yaklaşık 47 bin TL olan toplam 11 bin 880 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulduğu ve olayla ilgili 1 şüpheli hakkında adli tahkikata devam edildiği kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 11 Bin 880 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement