Diyarbakır'da DEAŞ Operasyonu: 20 Gözaltı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da DEAŞ Operasyonu: 20 Gözaltı

Diyarbakır\'da DEAŞ Operasyonu: 20 Gözaltı

Diyarbakır'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik 25 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı.

19.10.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik 25 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 20 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan, 25 adres arasında bulunan merkez Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi'nde IŞİD'e yakınlığıyla bilinen Tevhid Kitapevi'ne de operasyon düzenlendi. Polis, kitapevinin kepenklerini kırarak, içeriye girdi. Operasyonda, silah, örgütsel doküman ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları da ele geçirildi.

Valilikten DEAŞ Operasyonu Açıklaması

Öte yandan konu ile ilgili Valilikten yapılan açıklamada, Suriye ve Irak'taki çatışma bölgelerinde faaliyet gösteren DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı olduğu değerlendirilen kişilere yönelik 25 ayrı adrese operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda, 1 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 15 adet tabanca fişeği, 117 adet av tüfeği kartuşu, 2 adet sallama tabir edilen kesici alet, çok sayıda örgütsel materyal ele geçirildiğinin ifade edildiği açıklamada, "Ayrıca 20 şüpheli şahıs yakalanmıştır. İlimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da DEAŞ Operasyonu: 20 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement