Son Dakika! Diyarbakır'da HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını - Son Dakika
Politika

Son Dakika! Diyarbakır'da HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını

Son Dakika! Diyarbakır\'da HDP ve DBP\'li Yöneticilere Polis Baskını

Diyarbakır'da polis, HDP ve DBP'li yöneticilere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 55 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

11.10.2016 08:54  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi. Polis, HDP ve DBP'li yöneticilere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 55 kişi gözaltına alındı. Evlerinde aramalar sürüyor.

ŞAFAK VAKTİ OPERASYON! 50'DEN FAZLA GÖZALTI

Güvenlik güçleri sabah 04.00 civarında HDP ve DBP'li yöneticilerin evine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 55 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BİTLİS'TE DP'Lİ EŞ BAŞKANLAR GÖZALTINA ALINDI

Bitlis'in Ahlat İlçesi Ovakışla Belediyesi'nin DBP'li Eş Başkanları Ahmet Demir, Servin Karakoç ile 2 meclis üyesi yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alındı.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Eşbaşkanlar Demir, Karakoç ile belediye meclis üyeleri Mustafa Toprak ve Yaşar Köçeroğlu, bugün sabahah saatlerinde polis ve jandarmanın evlerine yaptığı operasyonda gözaltına alındı. Eşbaşkanlar ve mecilis üyelerinin 'Silahlı Terör Örgütüne üye olmak ve örgüte yardım-yataklık' suçlarından gözaltına alındıkları belirtildi. 4 şüpheli, sorgulanmak üzere Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son Dakika! Diyarbakır'da HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement