Diyarbakır'da Kepenkler Kapandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kepenkler Kapandı

Diyarbakır\'da Kepenkler Kapandı

Diyarbakır'ın Silvan ve Lice ilçelerinde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla DBP'nin çağrısı üzerine kentte kepenk kapatma eylemi yapıldı.

26.08.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) son dönemlerde artan operasyonlar ile Silvan ve Lice ilçelerinde yaşanan çatışmaları protesto etmek amacıyla yaptığı çağrı üzerine Diyarbakır'da kepenk kapatma eylemi yapıldı.

Şehirde adeta hayat dururken, sabah erkenden işe gitmek zorunda olanlar belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve minibüslerin kontak kapatmaları üzerine iş yerine yürümek zorunda kaldı. Diyarbakır merkez ve ilçelerinde fırın ve eczanelerin dışında esnafların işyerini açmadığı görüldü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kepenkler Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tr: Hdp ve dbp çok demokratik bir parti olduğu için su an diyarbakırın bazı noktalarında hareket halindeki arabalar ve minibüsler taşlanıyor. Simdi bu parti taraftatlari: hdp nin ve dbp nin ne sucu var onlar sadece demokratik zararsız bir eyleme çağrı yaptı derler. Boyle çağrılarda sokakta araba kullanırken defalarca arabasına tas atılan bir adam olarak buna da cevap vereyim. 6, 7, 8 ekim ve 2006 da da bu tarz demokratik eylem çağrıları yapılmıştı bu parti taraftarları ortalığı yakup yıkmıştı o zamanlarda. Bu çağrıların şiddete yol açacağını tahmin edemeyecek kadar beyinsiz bir adam neden parti yöneticisi diye sorarım bende, ya da bilerek insanları şiddete davet edecek kadar cani ruhlular diye yorumlarım. 10 0 Yanıtla
  • belirsiz: yaw memleketi neyapmaya calışıyorsunus yeter artık mafettiniz bu memeleketi mafffffff 0 0 Yanıtla
  • Asena: Sen demirtaş eğer kendine dikkat güveniyorsan gelip elazıgda aynısı yapsana yemiyor dimi çok yalancı hilebaz bir insansın gelsene elazıga elazıgda nasıl böyle bir insan çıkar hala hayretler içindeyiz 0 0 Yanıtla

Advertisement