Diyarbakır'da Öğrenciler İyi Bir Lise İçin Ter Döktü - Son Dakika
Eğitim

Diyarbakır'da Öğrenciler İyi Bir Lise İçin Ter Döktü

Diyarbakır\'da Öğrenciler İyi Bir Lise İçin Ter Döktü

Diyarbakır'da yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) binlerce 8'inci sınıf öğrencisi sınav heyecanı yaşadı.

28.04.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de İlköğretim 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sona erdi. İyi bir liseye yerleşmek için heyecanlı bir şekilde sınava giren çocukların ebeveynleri de en az çocuklar kadar heyecanlı oldukları dikkat çekti.

Diyarbakır'da SBS heyecanı için sabah saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte okulların önünde toplanan öğrenciler, sınava giriş belgesi ve kimlik kontrolünün ardından sınav salonlarına alındı. Öğrenciler sınıflarda, aileler ise okul önlerinde sınav heyecanı yaşadı.

ANNE VE BABALAR DAHA HEYECANLIYDI

Bazı aileler, çocukları için okul bahçesinde Kuran-ı Kerim ve dua okudu. Okul bahçesinde bekleyen bir anne, "Gençlerimizin daha iyi bir eğitim görebilmeleri için biz de öncülük yapıyoruz. Çocuğumdan daha çok heyecanlıyım. İnşallah bütün öğrenciler iyi bir yerler kazanır. İyi yerlere gelmelerini çok istiyoruz. Bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Umarım hepsi için hayırlı olur." dedi.

Kaynak: Öz Diyarbakır Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Diyarbakır'da Öğrenciler İyi Bir Lise İçin Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erzurumlu dadaş: eğitim şart. gerçekleri görmek için eğitim şart.Sakarya da geçen yıl fındık işcileriyle konuştum. sizin oralarda iş yok mu. dediler toprak çok ama ağaların. onlarda bizi bedava çalışsın istiyor. burayı sevdiniz mi. buralar güzel.inşallah ileri de tamamen bizim olacak fındık bahçelerinin sahibi biz çalışanı türk olacak. inan şaşırdım. nasıl zihniyet anlamadım. sana zorla gel çalış diyen yok. sana memleketinde iş vermemişler burada vermişler sen buraların sahibi olmayı istiyorsun. biliyormusun seni ezen memleketindeki ağalar.ama sen farkında değilsin. 2 0 Yanıtla

Advertisement