Diyarbakır'da Piyasa Değeri 425 Bin TL'lik Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Piyasa Değeri 425 Bin TL'lik Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da Piyasa Değeri 425 Bin TL\'lik Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, piyasa değeri 425 bin TL olan, 85 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

01.11.2016 13:57

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan çalışmada, piyasa değeri 425 bin TL olan, 85 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Bismil ilçesi Diyarbakır- Batman karayolu Yağmur köyü mevkiinde kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen yol kontrol ve aramasında, Diyarbakır iline gitmekte olan bir çekici ve dorsesinde yapılan aramada, dorse tabanına yapılan özel bir bölmeye zulalanmış vaziyette piyasa değeri 425 bin lira olan 85 bin paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Piyasa Değeri 425 Bin TL'lik Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement