Diyarbakır'daki Afişe Ak Partili Arslan'dan Tepki - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Afişe Ak Partili Arslan'dan Tepki

Diyarbakır\'daki Afişe Ak Partili Arslan\'dan Tepki

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan, 1 Kasım seçimleri için Bismil'de ziyaretlerini sürdürüyor.

18.10.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan, seçim ve yurt gündemini değerlendirdi. Yaklaşan 1 Kasım seçimleri için çalışmalarını arttırarak sürdüren Arslan, çalışmalarında halkla bütünleştiği belirtti.

"Hizmetlerimizi devam ettireceğiz"

Arslan, gittiği her yerden olumlu karşılık ve destekler ile gördüklerini, partilerine gösterilen teveccühe layık olmaya çalıştıklarını anlattı. Halkımıza hizmetin kendilerini onur verdiğini anlatan Arslan, halkın teveccühü ve mutluluğu karşısında inanılmaz mutlu olduklarını ifade etti. Arslan, partisinin tek başına iktidara gelmesiyle halkın özlediği ve beklediği hizmetleri dün olduğu gibi yarın da yapacaklarını belirterek, "Hükümetimiz çalışmalarını bugün olduğu gibi yarında artırarak devam ettirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Afişe Sert tepki

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Tahsin Arslan Diyarbakır'da DBP belediyenin astığı afişe de sert tepki gösterdi. "Bu karikatürü Danimarkalı bir karikatürist peygamberimize hakaret amacıyla çizmişti. Bugün DBP'li merkez Yenişehir Belediyesi billboardlara taşıdı" diyen Arslan şöyle dedi:

"Afişte yer alan resimde, Danimarkalı bir karikatürist peygamberimize hakaret eden resim olmasaydı bile; Asılan afiş şayet gündemde olan karikatürdeki erkeğin sakallı ve cübbeli olması direk İslam dinini hedef göstermekte ve nefrete sebep olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm demokratik çevreleri afişi asan belediyeyi demokrasi kuralları çerçevesinde kınamaya davet ediyorum"

Kurumları Ziyaret

Arslan ve beraberindekiler, kamu kurum ve kuruluşları, esnafları ve köyleri tek tek ziyaret ederek halkla kucaklaşmayı aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: yılmazacu.com

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Afişe Ak Partili Arslan'dan Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mardinli1983: İslam düşmanı Hdpkk. 1 1 Yanıtla

Advertisement