Diyarbakır'dan Adana'ya Getirilen Hasta, Kanseri Yendi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'dan Adana'ya Getirilen Hasta, Kanseri Yendi

Diyarbakır\'dan Adana\'ya Getirilen Hasta, Kanseri Yendi

Diyarbakır'da omzunda tümör tespit edilen inşaat işçisi, 8 çocuk babası, 39 yaşındaki Zülküf Kaçar, durumu ağırlaşınca ambulans helikopterle Adana'ya getirildi.

05.01.2016 13:46

Diyarbakır'da omzunda tümör tespit edilen inşaat işçisi, 8 çocuk babası, 39 yaşındaki Zülküf Kaçar, durumu ağırlaşınca ambulans helikopterle Adana'ya getirildi. Kaçar yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Zülküf Kaçar, kolunda kırık olduğu şüphesiyle yaklaşık 2 yıl önce tedavi oldu. Tedaviye rağmen ağrıları geçmeyen hastanın daha sonra yapılan tahlillerinde omzunda tümör saptandı. Tedaviye rağmen tümörü sürekli büyüyen ve çalışamaz hale gelen Zülküf Kaçar'ın yaşadıklarını sosyal medya aracılığıyla öğrenen şarkıcı Fulden Uras, kendi takipçileriyle bu durumu paylaştı. Bir dönem Sağlık Bakanlığı'nda müsteşar olarak görev yapan ve sağlık alanındaki çalışmalarıyla bilinen Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr. Necdet Ünüvar da, Diyarbakırlı işçinin ambulans helikopterle Adana'ya getirilmesini sağladı.

ÜNÜVAR ZİYARET ETTİ

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Zülküf Kaçar, geçen hafta ortopedi servisinde görevli Prof.Dr. Serdar Özbarlas ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Tümörü temizlenen ve taburcu olmayı bekleyen Zülküf Kaçar'ı, Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr. Necdet Ünüvar ziyaret etti. Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Yeşim Taşova ve sağlık çalışanlarından bilgi alan Ünüvar, çiçek verip 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti. Gösterilen ilgi için teşekkür eden Zülküf Kaçar ise, "Sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Allah herkesten razı olsun" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'dan Adana'ya Getirilen Hasta, Kanseri Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement