Diyarbakır Lice'de MİT, Jandarma ve Polis Ortak Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Lice'de MİT, Jandarma ve Polis Ortak Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır Lice\'de MİT, Jandarma ve Polis Ortak Uyuşturucu Operasyonu

Türkiye'deki uyuşturucu esrar maddesinin çıkış merkezi olarak bilinen Diyarbakır'ın Lice ilçesine MİT, jandarma ve polis ekipleri gece 03.00'da ortak operasyon başlattı.

22.12.2014 10:43

Diyarbakır'ın Lice ilçesine MİT, jandarma ve polis ekipleri gece 03.00'da ortak operasyon başlattı. Daha önce tonlarca esrar maddesinin ele geçirildiği ilçede gece başlatılan operasyonun hala sürdüğü belirtildi.

Diyarbakır Valiliği'nden sabah saatlerinde yapılan yazılı açıklamada operasyon ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

" Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığının ayrı istihbarî faaliyetlerine istinaden, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek olarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Lice İlçesi Bağlan Mahallesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanması, esrar maddelerinin ele geçirilmesine yönelik olarak adlî makamların talimatı ile 22 Aralık 2014 tarihinde Saat:03.00'den itibaren arama faaliyeti başlatılmıştır"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Lice'de MİT, Jandarma ve Polis Ortak Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement