Diyarbekirspor'da İşler Tıkırında - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da İşler Tıkırında

Diyarbekirspor\'da İşler Tıkırında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor'da 23 Ağustos'ta başlayacak lig maratonu öncesinde işler yolunda gidiyor.

16.08.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor'da 23 Ağustos'ta başlayacak lig maratonu öncesinde işler yolunda gidiyor. Onursal başkan ve kulübün sponsoru Feyzi İlhanlı, 20 Ağustos'ta yapılması gereken transfer taksitlerini erkenden ödeyerek futbolculara moral ve motivasyon takviyesi yaparken, Ankara Kızılcahamam'da günde tek idman yaparak çalışmalarını sürdüren takımda moraller en üst seviyeye ulaştı.

3 Puanla Başlamak İstiyor

İlk hafta maçında Ankara'da Etimesgut Belediyespor'la 3 puan mücadelesine çıkacak olan yeşil kırmızılı takımda 7'den 70'e kadar herkes lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Teknik heyet, her idmandan önce mini toplantılar yaparak lige 3 puanla başlamanın önemine dikkat çekiyor. Teknik patron Bülent Demirkanlı, "Nasıl başlarsak öyle gider. Herkes bu bilinçle maça hazırlansın" diyerek takımı motive ediyor.

Sağlık Testleri ve Lisanslar Tamam
Yeşil kırmızılı takım, sağlık kontrollerini başarıyla geçti. Ankara'da bulunan İbni Sina Hastanesi'nde takım halinde sağlık kontrollerinden geçen yeşil kırmızılılarda testlerin başarılı ve sorunsuz geçmesi yüzleri güldürdü. TFF'ye borcu olmadığı için lisans işlemlerinde de sıkıntı yaşamayan Diyarbekirspor, bu yüzden yeni sezona sorunsuz hazırlanıyor.

Eren Maraş'a Kiralandı

Diyarbekirspor, geçen sezonki kadrodan kalma genç futbolcu Eren Kurtulmuş'u aynı grupta mücadele ettiği Kahramanmaraş Belediyespor'a kiraladı. Geçen sezon Fethi Çokkeser tarafından Diyarbekirspor'a transfer edilen Eren, yine Çokkeser'in çalıştırdığı K.Maraş ekibine 1 yıllığına kiralandı.

Diyarbekirspor, bu ayrılıkla beraber lige 24 futbolcu ile girecek. Geçen sezonki kadrodan 10 ve bu sezon transfer edilen 14 futbolcu kadroyu oluşturuyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da İşler Tıkırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement