Diyarbekirspor Maraş'a Bileniyor - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Maraş'a Bileniyor

Diyarbekirspor Maraş\'a Bileniyor

Diyarbekirspor A.Ş., deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

11.09.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve Ziraat Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında geçen Çarşamba günü deplasmanda Kızıltepe Fıratspor'u 6- 1 yenerek bir üst tura yükselen Diyarbekirspor A.Ş., önümüzdeki Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Kupadan lige döndü

Ligin ilk maçında deplasmanda Ankara Etimesgut Belediyespor'a 1- 0 yenilen, ardından sahasındaki ilk maçta Payasspor'u 2- 0 yenerek 3 puanla tanışan Diyarbekirspor A.Ş., geçen Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 1. tur karşılaşmasında deplasmanda Kızıltepe Furatspor'u 6- 1 yenerek 2. tura çıkmıştı. Yeşil kırmızılı ekip ayağının tozuyla döndüğü Diyarbakır'da bu hafta sonu ligde deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Her takım bir hafta bekliyor

Diyarbekirspor'un bulunduğu 2. Grupta 19 takımın mücadele etmesi nedeniyle her takım bir hafta bekliyor. Geçen haftayı maç yapmayarak bay geçen yeşil kırmızılı ekip, bu haftaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Hedef 3 puanla dönmek

Dün Seyrantepe'deki tesislerinde Kahramanmaraş hazırlıklarına yeniden başlayan yeşil kırmızılı kulüpte deneyimli teknik patron Bülent Demirkanlı, Kahramanmaraş'tan 3 puanla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Büyün plan ve programlarını 3 puan üstünde kurguladıklarını anlatan Demirkanlı, "Kupada da tur atmak güzel. O maçta ligde şans bulamayan oyuncularımıza yer verdik. Kupada galip gelmek güzeldi, ama bizim asıl hedefimiz ligdir ve yeniden lige döndük. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılarak hedefe bir adım daha ilerlemek istiyoruz ve bunu başaracak potansiyele de sahibiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Maraş'a Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement