Doğa Yürüyüşünün Dördüncüsü Gelîyê Godernê'ye Yapılacak - Son Dakika
Spor

Doğa Yürüyüşünün Dördüncüsü Gelîyê Godernê'ye Yapılacak

Doğa Yürüyüşünün Dördüncüsü Gelîyê Godernê\'ye Yapılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin "Doğa ile Bütünleş, Sporla Özgürleş" sloganıyla düzenlediği doğa yürüyüşlerinin 4.'sü Gelîyê Godernê'ye düzenleyecek.

10.07.2015 17:03

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği doğa yürüyüşlerinin dördüncüsü bu kez Silvan ilçesine yapılacak. Bu kapsamda "Doğa ile Bütünleş, Sporla Özgürleş" sloganıyla 25 Temmuz'da Silvan ilçesindeki Gelîyê Godernê'ye doğa yürüyüşü düzenlenecek.

Spor Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşların Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'ndaki Spor Şube Müdürlüğü'ne başvurabileceği kaydedildi. 18 yaşından küçüklerin yürüyüşe katılamayacağı belirtilen açıklamada, yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar için "sağlık raporu getirme", "kayıt formu doldurma" ve "su matarası bulundurma" zorunluluğu olduğu hatırlatıldı.

Nisan ayında başladı

Doğa yürüyüşlerinin startı, 25 Nisan'da Ergani Çayönü ve Hilar Mağaraları'na yapılan yürüyüşle verilmişti. İkincisi 30 Mayıs'ta Lice'nin Licok Köyü'ne, üçüncüsü ise, Hani'nin Serde (Seren) Köyü, Ayn-Kebir ve Bırkleyn Mağaraları'na yapılmıştı, Yürüyüşler, ekim ayına kadar devam edecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Doğa Yürüyüşünün Dördüncüsü Gelîyê Godernê'ye Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement