Doğan'dan Artvin-batum Günleri Projesi - Son Dakika
Yerel

Doğan'dan Artvin-batum Günleri Projesi

Doğan\'dan Artvin-batum Günleri Projesi

Kocaeli Artvinliler Derneği yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’te Artvin-Batum günleri yapılması konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

28.06.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Artvinliler Derneği yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'te Artvin- Batum günleri yapılması konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bir süre önce Kocaeli Artvinliler Dernek başkanlığına seçilen Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Bülbül, Çetin Alkan, Osman Şirinel ve Esat Kabaoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi olarak, sivil toplum örgütlerimizi çok önemsiyoruz, hemşeri derneklerimiz çok önemsiyoruz, İmkanlarımız ölçüsünde de derneklerimize destekte bulunuyoruz. Elimizden geldiği kadar bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. İzmit'te Artvin-Batum günleri düzenlenmesi için karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Bu konuda bir çalışmamız var. Umuyorum bunu geleneksel hale getirip daha geniş çaplı yaparız" şeklinde konuştu.

Dernek yetkilileri de Başkan Doğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan'dan Artvin-batum Günleri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement