Doğan: "Turizm Kenti Olmak Hayal Değil" - Son Dakika
Yerel

Doğan: "Turizm Kenti Olmak Hayal Değil"

Doğan: "Turizm Kenti Olmak Hayal Değil"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği üyeleri ile Gölkay Park’ta kahvaltıda bir araya geldi.

27.05.2015 12:02

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği üyeleri ile Gölkay Park'ta kahvaltıda bir araya geldi.

Kuaförlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kuaförlük mesleğinin bir sanatkarlık oluğunu ve çok değerli bir görev icra ettiklerini dile getirdi. Birliktelikte belediyenin de faaliyetleri hakkında bilgi veren Doğan, "İzmitimiz'i yeni bir vizyona hazırlıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla kentimiz cazibe kenti haline geldi. Biz, her zaman herkese eşit hizmet verdik ve herkesin belediye başkanı olduk. Herkesin belediye başkanı olarak görev yapıyoruz. Herkesin hakkını hukukunu birinci planda tutarak çalışıyoruz. Herkese hitap edecek işler yapmak zorundayız" dedi.

İzmit için yeni hedefleri olduğunu dile getiren Doğan, "Şehrimiz yeni bir hedefe koşuyor. O da turizm kenti hedefidir. Bu hedefe mutlaka ulaşacağız. İzmit mutlaka turizm şehri olacak. Sokaklarında farklı ülkelerden gelenleri göreceğimize yürekten inanıyorum. Aslında bu şehir de bir sağlık turizm var. Sadece yurt içinden değil yurt dışından bile çok sayıda hastalar şehrimizdeki hastanelerde tedavi görüyor. Sağlık turizmi başladı. Tarih, kültür doğa turizmine de çalışıyoruz. Daha estetik bir şehir için çalışıyoruz. Sokak iyileştirmeleri büyük bir hızla devam ediyor. Bu konuda da iyi bir noktaya geldik. Bu gelişmeler, şehirdeki ticari hayatı da hareketlendirecek. Bundan esnafımız da kazanacak. Yıllarca şehri yönetirken hep Atatürkçüyüz demişler. Fakat Atatürk heykelinin etrafını mezbelelikten kurtarmamışlar. Bu nasıl bir Atatürkçülük. Çağdaşız demişiz, çağdaş ülkelerin yıllarca kullandığı bisiklet için tek bir adım atılmamış. Milliyetçiyiz demişler, milli manevi değerlerimiz ile ilgili tek bir eser yapılmamış" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan: 'Turizm Kenti Olmak Hayal Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement