Doğrudan Satış Yaparak Evde Para Kazanıyorlar - Son Dakika
Yerel

Doğrudan Satış Yaparak Evde Para Kazanıyorlar

Doğrudan Satış Yaparak Evde Para Kazanıyorlar

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlar doğrudan satış yapan firmalar arasında Avrupa Networking ile para kazanıyor.

12.05.2016 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev kadınları 1990 yılında ticari faaliyetlerine başlayan ve Çarşıbaşı Grubu tarafından 2006 yılında kurulan Avrupa Networking markası ile bayan ve çocuk çorapları ile tayt ve seamless (dikişsiz ürün teknolojisi) ürün gruplarını, doğrudan satış yöntemini kullanarak ek gelir kaynağı yaratıyor.

Türkiye genelinde 850 binden fazla doğrudan satışçı bulunuyor. Büyük bir kısmı ev kadını. Doğrudan satışçılar, evlerde toplanıp bayan ve çocuk çorapları ile tayt ve seamless (dikişsiz ürün teknolojisi) ürünleri içeren çeşitli kataloglar vasıtasıyla satış yapıyor. Altın günlerini andıran bu etkinliklerde kadınlar hem birlikte vakit geçiriyor hem de para kazanıyor.

Konuyla alakalı Avrupa Networking Diyarbakır Temsilciliği yapan ve 15 ev kadını üyesi olan doğrudan satışçı Berrin Seyidoğlu açıklamalarda bulundu. Doğrudan satışın, büyük çoğunluk için ek gelir aracı olduğunu belirten Seyidoğlu, "Avrupa Networking disiplin içerisinde çalışan herkes için gelir sağlama imkanı var. Bu açıdan bakıldığında, doğrudan satışın, işi yapanlar açısından orta gelir düzeyine hitap ettiğini söyleyebiliriz. Tüketici kitlesi açısından bakıldığında ise herkese hitap eder. Bu vesileyle hem ev ekonomisine ek gelir sağlıyoruz hemde bayan arkadaşlarımızla daha sık görüşme imkanımız oluyor" dedi.

Seyidoğlu, "Okulunu, evini, ailesini ya da çocuklarını ihmal etmek zorunda kalmayacağı bir iş arayışında olanlar, ek kazanç elde etmek veya risk almadan kendi işini kurmak isteyenler doğrudan satış yapabiliyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Doğrudan Satış Yaparak Evde Para Kazanıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement