Doğum Yaptıktan 12 Saat Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Doğum Yaptıktan 12 Saat Sonra Hayatını Kaybetti

Doğum Yaptıktan 12 Saat Sonra Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, 20 yaşındaki Ayşegül Kurt, doğum yaptıktan 12 saat sonra rahminde meydana gelen kanama yüzünden öldü.

28.04.2016 12:02

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, 20 yaşındaki Ayşegül Kurt, doğum yaptıktan 12 saat sonra rahminde meydana gelen kanama yüzünden öldü.

İlk çocuğuna hamile olan Ayşegül Kurt, doğum için bir süre önce Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Kadın doğum uzmanı bulunmadığı gerekçesiyle Dalaman Devlet Hastanesi'ne yönlendirilen Kurt, risk nedeniyle de ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ayşegül Kurt geçen cumartesi günü sezaryenle, 2 kilo 600 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğumdan sonra rahminde kanama oluşan Kurt, ambulansla, Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yolda öldü. Bir yıl önce Mutlu Kurt'la evlenen Ayşegül Kurt'un doğum yapmasından 12 saat sonra gerçekleşen ölümü, üzüntü yarattı. Ayşegül Kurt'un cenazesi, dün Köyceğiz'in Toparlar Mahallesi'nde baba evi önünde kılınan namazın ardından Toparlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğum Yaptıktan 12 Saat Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayşe A.: Ben de ambulans verilmemiş diye duydum. Zaten koycegiz devlet hastanesinde ne zaman bulundu ki vural bey ? Ayrıyetten muglada üniversite hastanesi var yucelen gibi kapsamlı bir hastane var burdur ne alakaaaa? İnsan canı başından salabilecegin kadar mı kıymetSiz? Hakkınızı mahkemede arayın bence suç kimdeyse çeksin cezasını . Ben de hamileyim ben de illallah ediyorum hergün devlet hastanelerinin umursamazligina. Şikayette de bulundum. Değişen hiç birşey yok . Artık doktor yüzü görmek istemiyorum o derece tiksindim insanliklarindan. Allah yardımcınız olsun . 0 0 Yanıtla
  • Fatmagul Cakirlar: Ne ambulansı ambulans falan vermediler nabız düşük olduğu halde helikopter ambulansa gerek duymadilar .çocuk erkek değil kız şimdiye kadar dalamandaki doktor ümit bey parayı aldı aldı doğum geldi izne ayrıldı çağrıldığı takdirde gelmedi suç kimdeyse ablamin çektiği acıların bin katını çeksin 0 0 Yanıtla

Advertisement