Doğuş: Azerbaycan İçin Savaşmaya Hazırım - Son Dakika
Magazin

Doğuş: Azerbaycan İçin Savaşmaya Hazırım

Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı ile evlenen şarkıcı Doğuş, cephe hattında Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmayla ilgili "Biz de bu topraklar için gerekirse canımızı veririz" dedi.

05.04.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın ünlü sunucularından Hoşqedem Hidayetqızı ile evlenen ünlü şarkıcı Doğuş, kardeş ülke ile Ermenistan arasında cephe hattında yaşanan çatışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"BU TOPRAKLAR İÇİN CANIMIZI VERİRİZ"

Azeri basınında yer alan habere göre; Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı ile evlenen şarkıcı Doğuş, Ermenistan'la cephe hattında yaşanan çatışmalar için "Bir Türk vatandaşı olarak Azeri kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim. İki devlet tek milletiz. Bu hep böyle olacak. Ermenistan seferberlik ilan etmiş ve kim var yok yok askere çağırıyormuş. Biz de bu topraklar için gerekirse canımızı veririz. Bu böyle biline" dediği öğrenildi.

BAKAN'DAN OLAY TALİMAT

Öte yandan; Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, sivil yerleşim bölgelerini hedef alan Ermenistan'ı sert bir dille uyardı. Bakan Hasanov ayrıca ses getirecek bir talimat verdi.

"YIKICI DARBE" İNEBİLİR

Savunma Bakanı Hasanov, Ermenistan'ın sivil yerleşim bölgelerini hedef almayı sürdürmesi halinde, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'ne Karabağ'daki Hankendi ve işgal altındaki diğer yerleşim noktalarına "yıkıcı darbe" indirmeye hazır olmaları talimatı verdi.

Doğuş: Azerbaycan İçin Savaşmaya Hazırım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Doğuş: Azerbaycan İçin Savaşmaya Hazırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • herman davityan: Geri zekalilar o topraklar ermenistanda kalacak gidin lesinizi toplatin 13 17 Yanıtla
    hataylı: salak sen kimin ülkesinde kime hakaret ediyon sizin yüzünüzden bu ülkede vede azerbaycanda huzur yok defolun gidin artık bu ülkeden allah tpunuzun ezasını versin inşaallah 0 0
  • tasci: Sagdan git siki giyin usutme yolda 17 8 Yanıtla
  • yasax: Saksınıda al git 24 0 Yanıtla
  • sosyalist: ulan yüreğin yetiyorsa git pkk ya karşı Savaş 21 1 Yanıtla
  • m firat: Gundem den dusmus gundeme gelmek icin nara atiyor elini kolunu tutanmi var git savas kim tutmus seni 16 5 Yanıtla
    hatun: Rabbim herkese temiz kalp nasip etmiyor 2 1
  • Dalga: Insallah Turkiye azerilere arka cikmaz !!! Hic istemiyorum birde ermeni rus sorunu!! Azeriler ve onun gibi 8 turk um diyipde rusca konusan ulkelerden ne Hayir geldi ki de !!! Ruslar vize uygulamazken özbekler bizden vize taleb etti onun icin iki yuzlu bunlar !!! 13 6 Yanıtla
  • ADLER: Ortalik cocugu na bak 16 2 Yanıtla
  • 098765: Ver coşkuyu ver gazı hergele 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement