Doktorlar Tepecık'te Canlı Cerrahi İzledi - Son Dakika
Yerel

Doktorlar Tepecık'te Canlı Cerrahi İzledi

Doktorlar Tepecık\'te Canlı Cerrahi İzledi

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği, “Tepecik’te Birlikte İzleyelim Toplantıları”nın yedincisini düzenlendi.

15.09.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği, "Tepecik'te Birlikte İzleyelim Toplantıları"nın yedincisini düzenlendi.

Toplantı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu'nun konuşması ve Celal Bayar Üniversitesi'nden (CBÜ) Prof. Dr. Asım Aslan'ın Kronik Otitis Media'da Tanı ve Tedavi Felsefesi sunumuyla başladı. Konuşmaların ardından ameliyatlara geçildi. İki kulak ve iki burun estetiği ameliyatları, İzmir ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen kulak burun boğaz hekimlerine görüntü aktarım sistemiyle canlı olarak sunuldu. Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tayfun Kirazlı, kartilaj timpanoplasti ameliyatı, Osmangazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Cemal Cingi, septorrinoplasti ameliyatı (kapalı teknik), Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Doç. Dr. Ibrahim Çukurova ise attik kolesteatomalara yaklaşım ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyatları canlı olarak izleyen hekimlerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda ayrıca, TEAH'den Doç. Dr. Tolga Kandoğan; Nazal Patolojilerin kronik otitis mediaya etkisi ve Dr. İlker Burak Aslan kronik otitis media cerrahisi sonrası bakım ve takiplerde püf noktaları konulu sunumlarını yaptılar.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. İbrahim Çukurova, "Toplantı servisine; cerrahi işlem başarısını artırmanın en etkin yönteminin, diğer cerrahları izlemek ve uyguladıkları yöntemleri kendi yöntemlerimizle karşılaştırmak olduğunu düşünerek başlamıştık. Gelen talepler doğrultusunda 7. toplantımızı da düzenledik. Toplantılarımıza farklı ameliyatlarla devam edeceğiz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktorlar Tepecık'te Canlı Cerrahi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement