Domuz Kapanına Yakalanan Ayı Kepçe ile Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Domuz Kapanına Yakalanan Ayı Kepçe ile Kurtarıldı

Bartın'ın Hasankadı beldesinde domuz kapanına yakalanan ayı, uyuşturucu iğneyle uyutulamayınca kepçe yardımıyla kurtarıldı.

17.10.2014 09:42  Güncelleme: 09:59

Bartın'ın Hasankadı beldesine bağlı Kırlangıç Mevkiinde bu sabah saatlerinde domuz kapanına yakalanan yetişkin bir ayı belediyenin gönderdiği kepçe yardımı ile kurtarıldı.

AYIYI GÖREN KÖYLÜ JANDARMAYI ARADI

Kimliği belirsiz kişiler tarafından kurulan kapana yakalanan ayı, acı içinde bağırarak kapandan kurtulmaya çalışırken, bir köylü ayının durumu görünce jandarmaya ve Milli Parklar Bartın Şube Müdürlüğüne haber verdi.

AYI, KAPANDAN KURTULMAK İSTERKEN KOLUNU YARALADI

Kapandan kurtulmaya çalışan ayının kolundan yaralandığı görüldü. Ayının kapandan kurtulmak isterken hamle yaparak sağa sola saldırması esnasında görüntü çeken bir gazeteci zor anlar yaşadı.

UYUŞTURUCU İĞNE AYIYI BAYILTMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma görevlileri güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra Milli Parklar Bartın Şube Müdürlüğüne görevlileri ayıyı uyutmak için uyuşturucu iğne kullandı. Uyuşturucu iğnelerle bayıltılamayan ayı için daha sonra Hasankadı belediyesinden yardım istendi.

Belediyeden gönderilen kepçe sayesinde ayı kapandan kurtarıldı. Domuz kapanından kurtarılan ayı daha sonra ormanlık alanda gözden kayboldu.




Domuz Kapanına Yakalanan Ayı Kepçe ile Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Domuz Kapanına Yakalanan Ayı Kepçe ile Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement