Döşemealtı'nda 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nda 23 Nisan Coşkusu

Döşemealtı\'nda 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde bir dizi etkinlik yapıldı.

22.04.2014 15:35

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde bir dizi etkinlik yapıldı.

Törene Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Turgay Genç, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeşilbayır Stadı'nda gerçekleştirilen törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlk olarak ilçe genelindeki okulların katıldığı sosyal ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması'nda birinciliği kazanan Bahçeşehir İlkokulu'nun ödülünü Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, ikinciliği kazanan Uluslar arası Palmiye İlkokulu'nun ödülünü Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Özalp, üçüncülüğü kazanan Yeniköy İlkokulu'nun ödülünü ise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç verdi.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül yaptığı konuşmada, "Aslında yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilçemizde bir gün önceye aldık, çünkü yeni düzenleme ile merkez ilçeler il merkezlerindeki kutlamalara katılacaklar bizler de Döşemealtı'nı boş geçirmek istemedik ve bu mutlu günü, bu milli duyguyu ve bu milli heyecanı paylaşalım istedik" dedi.

Şenlik havasında geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulları temsilen öğrenciler hünerlerini sergilediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nda 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement