Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız? - Son Dakika
Güncel

Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız?

Mövenpick Hotel Izmir, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için birbirinden keyifli seçenekler sunuyor.

07.12.2015 16:55

Özenle hazırlanmış yeni yıl programları, yılın bu son gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel bir yılbaşı vadediyor. Birbirinden farklı seçeneklerle yılbaşı gecesi için hazır olan Mövenpick Hotel Izmir'de, mutlaka kendinize göre bir eğlence bulacaksınız.

Büyüleyici ve eğlenceli Yeni Yıl Balosu.

Mövenpick Hotel Izmir, sizi rüya gibi bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor. Gurme lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü ve Ercan Taşdemir-CopeArt Orkestrası'nın canlı müzik performansıyla renklenecek gecede, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri tadarak başlayabilir, en sevilen şarkılar eşliğinde yeni yılı karşılayabilirsiniz. 20.00-02.00 saatleri arasındaki bu muhteşem yılbaşı balosu, limitsiz yerli içki ve 5 aşamalı set menü ile KDV dahil 260 TL'den başlayan fiyatlarla…

Margaux Restaurant'ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı bir gece.

Yılbaşı gecesi ne yapacağınıza hala karar veremediyseniz, Margaux Restaurant'taki yeni yıl programını duymadınız demektir. Genç ve başarılı Başaşçı Murat Yıldız tarafından özel olarak hazırlanmış beş aşamalı set menü sizlere benzersiz lezzetler sunarken, 2015'in ilk dakikalarına keyifle bir başlangıç yapmanızı sağlayacak "Reverans Orkestrası"nın muhteşem performansı, gecenin ritmini arttıracak. 20.00-01.00 saatleri arasında gerçekleşecek yılbaşı eğlencesi, KDV dahil kişi başı 299TL.

.

Göklerde coşkulu bir parti ve dans.

Yeni yıla Mistral Lounge Bar'da merhaba deyin: 22.00-03.00 saatleri arasında gerçekleşecek DJ performansı ve 270º panoramik manzarasıyla size kendinizi göklerde hissettirecek Mistral Lounge Bar'da eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Limitsiz içki ve zengin atıştırmalık ikramların sunulacağı parti, hareketli bir gece isteyenlerin ilk tercihi olacak. Mistral'de yılbaşı partisi limitsiz yerli içki ve KDV dahil 125 TL'den başlayan fiyatlarla.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doyasıya Eğlenceye Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement