DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Akseki'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Akseki'de İncelemelerde Bulundu

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Akseki\'de İncelemelerde Bulundu

DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Tuncay Aykan ve şube müdürleri ile birlikte Antalya'nın Akseki ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

22.09.2014 10:08  Güncelleme: 10:13

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Tuncay Aykan ve şube müdürleri ile birlikte Antalya'nın Akseki ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ilk olarak Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal ile belediye binasında bir araya gelerek DSİ'nin ilçedeki yatırımları konusunda istişarelerde bulundu. Daha sonra Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Akseki AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Akseki Boğaz Kuyu mevkinde yapılması düşünülen gölet alanında incelemelerde bulunan Özgür, ardından okullar bölgesinden geçen Kuru Dere'de incelemeler yaptı.

Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi'yi ziyaret ederek yatırımlar konusunda istişarelerde bulunan Özgür, "Akseki Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ve Belediye Meclis üyeleri ile ilçe için yapılması gereken yatırımlar konusunda istişare ve yerinde etüt etme imkanı bulduk. Talepleri inceleyerek DSİ olarak yapılması gereken ne ise onu yaparak Aksekili vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür, Akseki'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement