DSİ'de Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

DSİ'de Şampiyon Belli Oldu

DSİ\'de Şampiyon Belli Oldu

DSİ Bölge Müdürlüğü’nde her yıl düzenlenen Şubeler Arası Geleneksel Futbol ve Voleybol Bahar Turnuva Maçları tamamlandı.

03.06.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSİ Bölge Müdürlüğü'nde her yıl düzenlenen Şubeler Arası Geleneksel Futbol ve Voleybol Bahar Turnuva Maçları tamamlandı.

9 takımın katıldığı futbol turnuvası bölge müdürlüğü futbol sahasında Makina Tork Gücü ile 133. Şube (Finike) futbol takımları arasında oynanan final maçı ile tamamlandı. Final maçını DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür, Türk-İş Antalya İl Temsilcisi ve Tes-İş Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Ünal, Bölge Müdür Yardımcıları Özhan Erdanışman, Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik, Mehmet Nazif Kök, DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz, şube müdürlerimiz, DSİ Spor Yönetimi ve DSİ personelleri izlediler. Final maçında normal ve uzatma dakikaları 0-0 biten maç penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışlarında 133 Şube (Finike) spor, Makina Tork Gücü Sporu mağlup ederek 2016 yılının şampiyonu oldu.

Şampiyonun beli olmasının ardından kupa törenine geçildi. Törende bir konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür,

DSİ'nin büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Yapılan çalışmalarla Antalya'yı adeta küçük bir GAP'a çevirdiklerini de belirten Özgür, "Bunları yaparken hep birlikte bir ekip olarak yaptık. Birlik, beraberlik içerisinde ekip ruhu ile hareket ederek devasa büyüklükte su yapıları yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Tabi biz bu faaliyetleri yaparken aynı zamanda sosyal ve sportif faaliyetlere de duyarsız kalmamaktayız. DSİ Spor kulübümüz çok büyük başarılar kazanıyor. Ben hem şahsım adına, hem de kurumum adına bu başarılardan onur duyuyorum. Sizlerin de böyle şubeler arası hem iletişimi artırma, hemde birlikteliği sağlama noktasında her yıl rutin olarak yaptığınız bu turnuvalar beni ziyadesi ile mutlu ediyor. DSİ'nin büyük bir kurum ve aile olduğunu bugün hep birlikte birkez daha ispatladık. Sizler çok güzel mücadele ettiniz. İyi oynayanlar kazandı. Ancak ben her zaman söylüyorum bu işin bir kaybedeni yok. Sonuçta DSİ kazanıyor, dostluk kazanıyor ve kardeşlik kazanıyor hepimiz kazanıyoruz" dedi.

DSİ Spor Kulüp Başkanı ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Remzi Cengiz ise "Başta Şampiyon olan takımlarımız olmak üzere katılım gösteren bütün takımlarımızı kutluyorum. Kurumumuz adına alınan bütün başarıları başta bölge müdürümüzün, DSİ spor yönetimimizin, teknik ekibimizin, sporcularımızın ve bütün DSİ ailemizin başarısıdır"dedi.

FUTBOLDA

Birinci 133'üncü Şube (Finike ) Spor 'un kupasını Bölge Müdürü Turkay Özgür verdi. İkinci olan Makina Tork Gücü Spor 'un kupasını Tes-İş Antalya Şube Başkanı Hacı Mevlüt Ünal verdi. Üçüncü olan Gazi Spor'un kupasını ise Bölge Müdür Yardımcısı Özhan Erdanışman verdi.

VOLEYBOLDA

Birinci olan Atölye Demir Spor kupasını DSİ Spor Kulüp Başkanı Remzi Cengiz verdi. İkinci Atölye Çelik Spor'un kupasını Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan verdi. Üçüncü Makine İşletme Spor'un kupasını ise Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik verdi. Centilmenliğe layık görülen Elmalı 132. Şube Spor takımına ise ödülünü Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Nazif Kök verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ'de Şampiyon Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement