Dügiad Üyeleri Güneydoğu Yatırım ve Ticaret Zirvesine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Dügiad Üyeleri Güneydoğu Yatırım ve Ticaret Zirvesine Katıldı

Düziçi Girişimci İşadamları Derneği (DÜGİAD) üyelerinin, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) ve Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) ortaklığıyla düzenlenen, ''Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi'' programına katıldı.

15.01.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düziçi Girişimci İşadamları Derneği (DÜGİAD) üyelerinin, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) ve Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) ortaklığıyla düzenlenen, "Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi" programına katıldı.

Türkiye'nin Ortadoğu ile ilişkilerde önemli bir payı olan bölgede, ihracatın ve ithalatın artırılmasına katkı sağlamayı amaçlayan zirvede, DÜGİAD üyeleri üretici ve pazarlamacılar ile buluştu yeni iş bağlantıları sağlanmaya çalışıldı.

DÜGİAD Başkanı Rüstem Şen, bölgenin öneminin herkes tarafından bilindiğini, ticaretin, ekonominin ve sosyal alanda kültürün gelişmesinin bu yatırım zirveleri ile daha da hızlandığını ifade etti.

İhracatın önemine değinen Şen, şunları kaydetti:

"Bölgemizde üreticilerin büyük bir kısmı dünyanın birçok ülkesine çok ciddi şekilde ihracat gerçekleştirmektedir. İhracata bağlı olarak da üretim hızlandı ve gelişti. Üyelerimiz bu gelişmeler ile inşaat, gıda, sağlık ve eğitim sektörlerinde çok ciddi yatırımlara ihtiyaç olan diğer komşu ülkelerde de yerlerini alıyorlar ve almalıdırlar. Gıda zirvesi adı altında düzenlenen zirveler üyelerimizin ve bölge işadamlarının diğer alıcı ve satıcılarla tanışmalarına vesile olmaktadır. Kurumsallaşmayı ve dışa açılımı başarmış firmaların başarılarını gören üyelerimiz ile bizler de artık yurtiçi ve yurtdışı yatırımlara gireceğiz ve bu konuda üyelerimizin ihtiyaç duyduğu her konuda, her zaman yanında olacağız." - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dügiad Üyeleri Güneydoğu Yatırım ve Ticaret Zirvesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement