Düğümü Başkan Çözdü! - Son Dakika
Güncel

Düğümü Başkan Çözdü!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, iki mahallenin yıllardır en büyük sorununu çözüme kavuşturdu.

10.01.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demiryolunun geçtiği mahallenin ulaşım sıkıntısı için ekibiyle birlikte harekete geçen Başkan Bakıcı, bölgeye alt geçit çalışmalarını başlattı. Konu hakkında daha çabuk çözüme ulaşabilmek için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile görüştüğünü ifade eden Bakıcı, "Sayın Bakanımız konuyla yakından ilgilendi ve TCDD ile görüşerek çalışmaların hızla başlatılmasını sağladı. Böylece yıllardır büyük bir sorun haline gelen ulaşım sıkıntısı çözülmüş olacak" diye konuştu. Cumhuriyet ve 14 Mayıs Mahallesi Muhtarları ise uzun dönemdir çalmadık kapı bırakmadıklarını ve kangren haline gelmiş sorunu Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'nın çözdüğünü belirterek teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yerinde inceledi, harekete geçti

"Halk Günü"nde her ayın ilk haftası bir araya gelen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, vatandaşların 14 Mayıs Mahallesi ile Cumhuriyet ve Atatürk Mahallesi'nin birbirinden ayrıldığı için buraya bir 'çözüm' talebini dinledi. Notlarını alan Bakıcı, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı mühendisler eşliğinde bölgeyi yerinde inceledi. Bölgeye alt geçit yapılması talebini TCDD'ye ileten Başkan Bakıcı, ihale ve yer teslimi yapılan bölgede derhal çalışmaları başlattı.

"Halkın sesine ses veren başkana teşekkürler"

Çalışmaların mahallelileri çok mutlu ettiğini kaydeden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Çokyaman ve 14 Mayıs Mahallesi Muhtarı Niyazi Bakıcı, yıllardır en büyük sorunlarının çözüme kavuştuğunu görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Alt geçit yapımının bir ay içerisinde tamamlanacağını öğrendiklerini belirten muhtarlar Bakıcı ve Çokyaman, "Bölgede oturan tüm mahalle halkının ortak ve ana sıkıntısı buydu. Alt geçitle vatandaşlarımız çok rahat edecek. Halkın sesine ses veren, duyarlı davranarak gereğini yapan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düğümü Başkan Çözdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement