Dükkan Park Halindeki Otomobilin Üzerine Çöktü - Son Dakika
Güncel

Dükkan Park Halindeki Otomobilin Üzerine Çöktü

Dükkan Park Halindeki Otomobilin Üzerine Çöktü

Konya'da demirini almak isteyen hırsızların balyozla yıkmaya çalıştığı tek katlı boş dükkan, bitişiğindeki evin bahçesinde bulunan park halindeki otomobilin üzerine çöktü.

16.03.2013 15:07  Güncelleme: 08:42

Konya'da demirini almak isteyen hırsızların balyozla yıkmaya çalıştığı tek katlı boş dükkan, bitişiğindeki evin bahçesinde bulunan park halindeki otomobilin üzerine çöktü. 3 zanlı olay yerinden kaçarken, beton parçalarının altında kalan otomobil kullanılmaz hale geldi.

Olay, saat 09.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Ardahan Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 kişi yaklaşık bir aydır boş olan Filiz Kara'ya ait iki katlı evin bahçesinde bulunan betonarme tek katlı boş dükkanın demirlerini almak için üstüne çıkarak balyozla yıkmaya başladı. Zanlılar çatı üzerinde çalışma yaparken, dükkan büyük bir gürültü ile çöktü.

Hemen bitişiğinde bulunan evin bahçesinde park halindeki Yılmaz Yılmaz'a ait 42 CEV 36 plakalı otomobilin üzerine düşün beton parçaları aracı kullanılmaz hale getirdi. Dükkanın göçmesiyle yaşanan gürültü üzerine evden çıkan ve 3 kişinin koşarak kaçtığını gören Yılmaz, polis ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını belirlemek için çalışma başlattı. Kısa süren aramanın ardından ekaz altında kimsenin olmadığı tespit edildi.

Otomobili kullanılamaz hale gelen Yılmaz, henüz kredi borcunu bitirmediği otomobilini enkaz altında görünce büyük şok yaşadığını söyledi. Duyduğu gürültü ile evden çıktığını anlatan Yılmaz, "Bahçeye baktığımda yandaki dükkanın arabamın üzerine çöktüğünü gördüm. 3 kişi hızla kaçıyordu. Hemen polisi ve itfaiye aradım. Daha önceden de bir kaç kez boş eve gelip demirlerini almaya çalışmışlardı" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Konya/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dükkan Park Halindeki Otomobilin Üzerine Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement