Dünya Balon Katlama Şampiyonu Bigadiç'te - Son Dakika
Güncel

Dünya Balon Katlama Şampiyonu Bigadiç'te

Bigadiç İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2008 Dünya Balon Katlama Şampiyonu Sn. Dündar Mercan'ı, Bigadiç Amfi Tiyatro da Bigadiç'li çocuklarla buluşturdu.

21.04.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç'te "Müzikli Balon Gösterisi"

Almanya'da balon okulu açan, TV reklamlarında şekilden şekle giren balonların yaratıcısı olan, dünyaca ünlü balon katlama şampiyonu Sn. Dündar Mercan, Bigadiç Amfi Tiyatro da gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerde gelen misafirlere doyumsuz gösteriler yaptı. Balonlara 3000 farklı şekil verebilen sanatçı Bigadiç'te bulunduğu süre içerisinde Anaokulu öğrencilerine ücretsiz "Müzikli Balon Gösterisi" yapacak.

Bigadiç'li çocuklar Türkiye'nin ilk sertifikalı ve profesyonel balon sanatçısı ve 2008 Dünya Balon Katlama Şampiyonu Sn. Dündar Mercan ve ekibinin balon gösterisini büyük bir dikkatle izleyerek neşeli dakikalar geçirdiler.

Bigadiç Amfi Tiyatro da gerçekleşen Müzikli Balon Gösterisine Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, eşi Alime Avcu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Arınç, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sezen, Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Özcan, 75. Yıl Eti Holding İlkokulu Müdürü Recep Saylak, çocuklar ve aileleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Balon Katlama Şampiyonu Bigadiç'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement