Dünya Veteriner Hekimleri Günü - Son Dakika
Yerel

Dünya Veteriner Hekimleri Günü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Çevreci belediyeciliğin göstergesi olacak birçok projeyi gerçekleştirdiğimiz gibi sokak hayvanları geçici bakım evi projemizle, bizlerin birer dostu olan hayvanları sevdiğimizi göstermiş oluyoruz" Yağcı, Dünya Veteriner Hekimleri Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, belediye tarafından kente kazandırılacak "Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi" projesi çizim çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

25.04.2015 09:48

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Çevreci belediyeciliğin göstergesi olacak birçok projeyi gerçekleştirdiğimiz gibi sokak hayvanları geçici bakım evi projemizle, bizlerin birer dostu olan hayvanları sevdiğimizi göstermiş oluyoruz"

Yağcı, Dünya Veteriner Hekimleri Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, belediye tarafından kente kazandırılacak "Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi" projesi çizim çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Sokak hayvanlarının korunması noktasında güzel çalışmaların gerçekleştirildiğini bildiren Yağcı, şunları kaydetti:

"8 Mayıs'ta "Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi" projesinin ihale işlemi yapılacak. Vaat ettiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teknolojinin son imkanları kullanılarak, her detayı düşünülerek tasarlanan proje ile güzel bir esere kavuşmuş olacak. Bakım evi, bünyesinde köpek ve kedi barınakları başta olmak üzere, karantina alanları, araç park yerleri, insanlarımız için dinlenme ve bekleme alanları gibi her detayı düşünülerek hazırlanmış bir merkez olacak. İnsanlarımız burada hayvanlarının tedavisi ve bakımlarını yapmanın yanı sıra bakım evindeki hayvanları izleme ve takip etme fırsatı da bulacak. Çevreci belediyeciliğin göstergesi olacak birçok projeyi gerçekleştirdiğimiz gibi sokak hayvanları geçici bakım evi projemizle, bizlerin birer dostu olan hayvanları sevdiğimizi göstermiş oluyoruz. Hayvanlarımızın birçok noktadaki ihtiyaçlarını gideren, onların tedavi ve bakımlarını fedakarca yerine getiren veteriner hekimlerimizin günlerini kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Veteriner Hekimleri Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement