Dursunbey'de Şenlikler İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Şenlikler İptal Edildi

Balıkesir’in Dursunbey İlçesin’de 13-14-15 Mayıs’ta düzenlenmesi planlanan 7. Yayla Şenlikleri kapsamında düzenlenen tüm etkinlikler, terör olayları nedeniyle iptal edildi.

04.05.2016 16:19

Balıkesir'in Dursunbey İlçesin'de 13-14-15 Mayıs'ta düzenlenmesi planlanan 7. Yayla Şenlikleri kapsamında düzenlenen tüm etkinlikler, terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Yayla Şenlikleri kapsamında gerçekleşecek olan gösteri, konser, rahvan at yarışları gibi etkinlikler yaşanan teröre tepki, şehitlere ise saygı amacı ile iptal edildi.

Dursunbey Belediyesinden yapılan açıklamada; "Son günlerde ülkemizde artan terör saldırıları ve ülkemizin geçirdiği sıkıntılı günler nedeni ile kaybettiğimiz şehitlerimize olan saygımız ve toplumsal olayların karmaşık bir hal alması, yaşanılan acılara olan duyarlılığımızdan dolayı festival tertip komitesi ile birlikte aldığımız ortak karar ile 7. Yayla Şenliklerini iptal etmiş bulunmaktayız. Bu hain ve acımasız olaylar tüm Türkiye'de olduğu gibi Dursunbey İlçemizde de büyük üzüntü yaratmıştır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne yönelik olarak yapılan bu hain olayları bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkemiz üzerinde oynanan, oynanmaya çalışılan bu olayların üstesinden rahatlıkla gelebilecektir. Bu kapsamda 13-14 ve 15 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan tüm programlarımızı iptal ettiğimizi kamuoyuna bildiririz" denildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Şenlikler İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement