Düş Sekmeleri HKSM'de Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Düş Sekmeleri HKSM'de Sanatseverlerle Buluştu

Düş Sekmeleri HKSM\'de Sanatseverlerle Buluştu

Asuman Savuk'un Karma Resim Sergisi 'Düş Sekmeleri' Küçükçekmece Belediyesinin ev sahipliğinde HKSM'de sanatseverlerle buluştu.

25.04.2014 12:20  Güncelleme: 12:22

Asuman Savuk'un Karma Resim Sergisi 'Düş Sekmeleri' Küçükçekmece Belediyesi'nin ev sahipliğinde Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde (HKSM) sanatseverlerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde Asuman Savuk'un 'Düş Sekmeleri' adı altında sanatseverlerin beğenisine sunduğu karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi'nde eğitim alan sanatçı adaylarının da performans sergilediği sergi açılışına, Asuman Savuk başta olmak üzere sergide eseri bulunan sanatçılar ve pek çok sanatsever katıldı.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde gerek kültür merkezlerinde gerek akademilerde yetişen kursiyerlerin eğitimlerine kendi atölyesinde devam ettiğini belirten Asuman Savuk, "İki yıllık zorunlu bir eğitimden sonra pek çok arkadaş bana geliyor. Burada verilen eğitimle insanların ne kadar sağlam bir temel aldıklarını görüyorum. Bu nedenle Küçükçekmece Belediyesi'ni tebrik ediyorum" dedi.

Asuman Savuk ve Resim Atölyesi Sanat Grubu'nun beş yılı aşkın süredir, farklı resim tekniklerini deneyimleyerek oluşturdukları ve eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunduğu sergi, 8 Mayıs tarihine kadar Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilenecek.

Sergide eseri bulunan sanatçılar ise şöyle: Pelin Bozdoğan, Nural Akdağ, Ferzan Gümüştepe, Mücella Abdülazizoğlu, Gülşen Keskin Göktaş, Fiğen Sezgin, Sevim Yıldız, Güldane Gostalipçe, Mehtap Akın, Şermin Ses, Ülker Sayınbaş, Hilal Mezdeke Aytek, Hande Akyurt Göbel, Zennure Ekici, Bilge Eroğlu, Funda Nermin Demir, Funda Muslu, Gülnaz Panzeroğlu, Serap Müjde Değirmen, Yüksel Hasgül, Nuray Şayır. Müzik Akademisi katılımcıları ise Ömer Can Özaydın, Ramazan Durmaz, İlayda Köroğlu, Edin Klica, Eda Kocatürk." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düş Sekmeleri HKSM'de Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement