Düşünce Ve İnanç Platformu: IŞİD, Emperyalistlerin Ürünüdür - Son Dakika
Yerel

Düşünce Ve İnanç Platformu: IŞİD, Emperyalistlerin Ürünüdür

Düşünce Ve İnanç Platformu: IŞİD, Emperyalistlerin Ürünüdür

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, IŞİD'in emperyalist güçlerin bölgedeki bozucu gücü olduğunu savundu.

23.07.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Katliamlar, hesaplaşmanın sonucudur"

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Davut Okçu, Suruç'ta yaşanan olayları sert bir dille kınadı.

Dönem Sözcüsü Davut Okçu, yaptığı açıklamada "Küresel güçler virüs gibi yayılan DEAŞ terör örgütü eliyle bölgenin istikrarını sarsmış emperyalist ve bölücü emellerini uygulamaya koymuşlardır" dedi.

Okçu, Masum bir insanın hayatına kast etmek bütün insanlığa kast etmekle eş değer olduğunu belirterek, "Hiçbir ideoloji ve zenginlik masum bir insanın hayatından daha kıymetli değildir" dedi.

Okçu, açıklamasında şunlara değindi: " Türkiye, Arap Baharının olumsuz etkilerinden yakasını kıl payı kurtarmış ve bölgesinin istikrar adası olmayı başarmıştır. Türkiye, sayıları milyonu aşan Suriyeli ve Iraklı mazlumu 'ensar' yaklaşımıyla bağrına basmış; maddi ve manevi yardımını esirgememiştir. Ancak böylesine kalabalık ve düşman kamplardan oluşan sığınmacıların savaşı topraklarımıza taşıma riski her zaman olagelmiştir. Daha önce Reyhanlı'da ve 20 Temmuz günü Suruç'ta meydana gelen terör olayları bu hesaplaşmanın bir sonucudur. 32 genç insanımızın hayatını kaybetmesine ve yüzlercesinin yaralanmasına yol açan Suruç'taki terör saldırısı bütün milletimizi derinden yaralamıştır. Aynı gün Adıyaman kırsalında meydana gelen ve bir askerimizin şehit ve ikisinin yaralanmasına yol açan çatışma ise acılarımızı bir kat daha arttırmıştır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Düşünce Ve İnanç Platformu: IŞİD, Emperyalistlerin Ürünüdür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement