Düşürdükleri Oltayı Almak İsterken Nehirde Mahsur Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Düşürdükleri Oltayı Almak İsterken Nehirde Mahsur Kaldılar

Düşürdükleri Oltayı Almak İsterken Nehirde Mahsur Kaldılar

Adana'da balık tutmak için Seyhan Nehri üzerindeki demir köprünün üzerinden olta atan 2 genç, oltalarının düşmesi sonucu köprü ayaklarına indi.

22.07.2015 19:44

Adana'da balık tutmak için Seyhan Nehri üzerindeki demir köprünün üzerinden olta atan 2 genç, oltalarının düşmesi sonucu köprü ayaklarına indi. Tüm çabalarına rağmen yukarı çıkamayan gençleri Can-Kur ekipleri ip merdivenle kurtardı.

Olay, saat 18.00 sıralarında 14 yaşındaki B.Ö. ile aynı yaştaki arkadaşı V.K. balık tutmak için Seyhan Nehri üzerinde bulunan Demir Köprü'ye çıktı. Köprüden aşağı düşen oltalarını almak için köprü ayağından suyun yanına inen 2 genç, tekrar yukarı çıkamadı. Gençler bunun üzerine köprüden geçen bir vatandaştan yardım istedi. Vatandaş da polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri sevk edildi. Can-Kur ekipleri köprü üzerinden ip merdiven uzatarak gençleri kurtardı. 2 Genç, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterirken polis, gençleri uyardıktan sonra gitmelerine izin verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düşürdükleri Oltayı Almak İsterken Nehirde Mahsur Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement