Duygulandıran Veda - Son Dakika
Yerel

Duygulandıran Veda

Duygulandıran Veda

Ordu iline atanan Vali Kenan Çiftçi, 2 yıl görev yaptığı Kütahya'dan ayrılırken gözyaşlarını tutamadı.

22.05.2013 12:28

Ordu iline atanan Vali Kenan Çiftçi, 2 yıl görev yaptığı Kütahya'dan ayrılırken gözyaşlarını tutamadı. Çiftçi'yi kurum çalışanlarının yanı sıra vilayet önüne gelen vatandaşlar da uğurladı.

Valilik önünde vilayet personeli, kurum amirleri ve vatandaşlarla vedalaşan Vali Kenan Çiftçi, gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek el sıkışarak vedalaşan Vali Çiftçi duygusal anlar yaşadı. Vedalaştığı kişilerden helallik de isteyen Çiftçi'nin konuşmakta güçlük çektiği dikkat çekerken, kendisini uğurlayanlar da Vali Çiftçi'ye yeni görev yerinin "hayırlı" olması temennisinde bulundular.

"CEP TELEFONUNUZ AÇIK KALACAK MI?"

Vali Çiftçi'yi uğurlama törenine işadamları Nafi Güral ve İsmet Güral da katılırken, İsmet Güral, "Sayın Valim telefonunuz bundan sonra da açık kalacak mı?" diye sordu. Vali Çiftçi de, "Evet, telefonum bundan sonra da açık kalacak" diye yanıtladı.

Veda töreninden sonra aracına doğru yürürken valilik sekreteri ile vedalaşmadığını düşünen Vali Çiftçi, birden panikleyerek "Ramazan nerede, onunla vedalaşmadım galiba" diyerek Ramazan Kartal isimli valilik sekreterine seslendi. Çevredekilerin de uyarmasıyla Kartal, Vali Çiftçi'nin yanına gelerek vedalaştı.

VEDA TÖRENİNDE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İÇA YOKTU

Vali Kenan Çiftçi, daha sonra ailesiyle birlikte özel aracına binerek polis eskortu eşliğinde Kütahya'dan ayrıldı.

Çiftçi'nin önce memleketi Düzce'ye gideceği, oradan da tayin olduğu Ordu iline geçeceği öğrenildi.

Diğer yandan Vali Çiftçi'nin uğurlama törenine, Kütahya'nın AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa İça'nın katılmaması dikkat çekti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Duygulandıran Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement